2oD Games

You are not logged in.

Announcement

News
Announcement - Me/Danchy13 is now working on the gaming industry. I Have Created a game making company called 2oD Games - http://theworldofgames.comuf.com/index.html. Please Post In The "2oD Games" Topic For Game Requests and i will attempted to make them. There Are No Current Events!

Adverts

Adverts

#1 2018-05-21 01:12:56

Giannoe
Members
Registered: 2018-05-21
Posts: 4
Dollars: 12
Bank: 0

adidas zx flux dames sale

De geheel nieuwe adidas schoenen dames is uitgerust met een Primeknit die het adaptieve, comfortabele basis biedt, gestructureerd door een grote suede middenvoet kooi en een elastische hielkap. Door de ruimte geverfde neonvezels in het bovenste textiel duwen de futuristische esthetiek nog verder, terwijl het modern, geïntegreerd vetersysteem past in het agressieve ontwerp van de schoen. Ditgene wordt dan bovenop het getextureerde tussenzool met gegoten stabiliteitspluggen geplaatst, inclusief het overstroompaneel dat omhoog komt over de hielhiel van de schoen. De color ways van het debuut komt gedrapeerd in Tan waardoor het ideaal is voor het komende herfstseizoen.

Toen de Adidas Tubular Of an voor het eerst opdook, adidas yeezy boost 350 kopen kreeg hij gemengde beoordelingen vanwege het feit dat de Yeezy Boost 350 er hetzelfde uitzag, wat ertoe leidde dat veel mensen het de "arme man Yeezy" noemden. Welnu geneest alle wonden en het lage tubulaire topmodel is nu op zijn eigen rijstrook. Vandaag laten we u een van de nieuwste colorways to surface zien, die de lifestyle runner bedekt met een geliefd bordeauxrood textiel helemaal door het bovenste deel bedekt met subtiele witte vlekken op de overlays. De schoen wordt vervolgens afgewerkt met het contrasterende witte buisvormige zooleenheid.

Naast de recent roze versie, zal de adidas zx flux dames sale voor madame in het kenmerkende eend-camo-thema dit seizoen ook in het blauw worden aangeboden. Het thema is momenteel eerst in het buitenland verkrijgbaar en het is voornamelijk prominent aanwezig in zijn mesh-bovenwerk in het combinatie van lichte en donkerblauwe tinten, terwijl het ton-vormige veter veter en kandelaar met hak een profiel verder detailleren. Marineblauwe inzetstukken in de hiel versterken de compositie nog verder, terwijl een fris witte boost-zoolunit en lichtblauwe buitenzool het slanke ontwerp afmaken.

Volgende maand verschijnt er een nieuwe color ways van de adidas boost heren in de vorm van deze Linen Khaki-editie. Een combinatie van linnen en kaki bedekt in principe het gebreide bovenwerk om een pluie finish te creëren, met bijpassende accenten op de EVA-inzetstukken, buitenzool, driekleurige branding, oogjes en badge met hiel. Een complementaire witte boost-tussenzool completeert het ontwerp helemaal. Deze OG-colorway wordt geleverd met een Black Primeknit-bovenwerk, een tussenzool van de White Boost over de volledige lengte en rode en blauwe EVA-tussenvoegsels op de tussenzool.

Offline

 

2018-05-21 01:12:56

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting